Havblik B&B + Ferielejligheder

B&B + FERIELEJLIGHEDER

 Havblik B&B + Ferielejligheder

Pressemeddelelse:

Den 1.7.2008 åbnede Anders Brekling Havblik B&B + FERIELEJLIGHEDER, som råder over 3 ferielejligheder og 15 værelser samt 10ha omkringliggende fredet og naturskøn jord.

Den overordnede ramme for Havblik B&B bliver natur, bæredygtighed, sundhed og kreativitet. Køkkenet vil tilbyde økologisk morgenbuffet og mulighed for at smøre en økologisk frokostpakke. Størstedelen af grøntsager og korn til køkkenet vil på sigt komme fra Havbliks egen køkkenhave. Det er også planen at naturplejen på den fredede jord skal varetages af et mindre dyrehold.

Udviklingsmulighederne på dette unikke sted er mange og Havblik kommer til løbende at tage form i samspillet mellem værtsparret, den omkringliggende natur og de mennesker, der vælger at komme og være med til at fylde stedet med liv.

Havblik vil der bl.a. blive plads til mindre musikarrangementer og forskellige kurser ikke mindst indenfor værtsparrets interesser, som bl.a. dækker: Familieopstillinger, Body-sds kropsterapi, Yoga, Argentinsk Tango og Gospelsang,

Havblik, som ligger helt fantastisk midt i noget af Danmarks absolut smukkeste natur, vil værtsparret gerne dele med andre, så de håber, rigtig mange vil finde vej hertil og nyde den storslåede udsigt med havet og kløfterne og "de blå bjerge" som Jens August Schade døbte lien bakkerne.

Værtsparrets tilknytning til området
Anders Brekling er ikke ny på egnen. Siden 1964, hvor hans far slog sig ned på Pension Hødal, har han haft tilknytning til området. I 1970 købte Anders og Lisbeth Brekling Hjortdal Forsamlingshus, hvor de bl.a.lagde hus til en af Gnags' allerførste koncerter. Siden 1990 har de haft sommerhus ved Slettestrand. De sidste 30 år har de drevet en ejendom i Bjørnstrup ved Aars i Himmerland med malkekvæg.

I deres fritid har de været anpartshavere, bestyrelsesmedlem og kro-koordinator på Halkær Kro, som er et meget aktivt musiksted ved Nibe med et økologisk køkken. Lisbeth Brekling har i samme forbindelse været en af projektlederne på Halkær Ådal projektet og beskæftiget sig specielt med, hvordan man nænsomt håndterer et fredet område, uden at tømme det for liv og udvikling.


 Havblik B&B + Ferielejligheder

B&B + FERIELEJLIGHEDER